Recorregut

El recorregut de la Via Verda del Carrilet és un recorregut 80% terra (pista, no hi ha senders) que discorre pel mig de la naturalesa, passant per paratges naturals característics de la zona, anant de la muntanya al mar. S'aconsellen sabatilles mixtes.

Un traçat de no més de 4 metres d'amplada, tancat al trànsit motoritzat, amb excepció dels vehicles de l'organització i completament segur per a tots els participants.

El recorregut comença a Girona i finalitza al municipi de Platja d'Aro, concretament al Palau d'Esports i Congressos (Plaça Europa s/n, Platja d'Aro), passant pels municipis de Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d’Aro y Castell d'Aro. Un recorregut que et captivarà i et deixarà sense alè!

Sortides:
42km -Girona -  Plaça Constitució - 1 d'Octubre
30km - Cassà de la Selva - Rambla Onze de Setembre (Ajuntament de Cassà)
21km - Llagostera - Carrer del Carrilet (CAP de Llagostera)
10km - Pavelló d'Esports de Santa Cristina d'Aro

El marcatge: amb l'objectiu d'unificar el quilometratge de las quatre distàncies, els punts quilomètrics indicaran la distància que falta fins la línia d'arribada (p.e. FALTEN 20 KM). Tots els punts quilomètrics estaran marcats i serviran per qualsevol distància en la que participeu.

Perfil

perfil.jpg

AVITUALLAMENTS

Els avituallaments es trobaran als punts marcarts (veure mapa del recorregut).

La composició de cada avituallament serà diferent en funció de la ubicació del mateix en el recorregut.

A la zona d'arribada (Palau d'Esports i Congressos. Plaça Europa s / n, Platja d'Aro.) Es posarà a disposició del corredor d'una zona d'avituallament amb tot el necessari per a la seva recuperació.

CATEGORIES I PREMIS

CATEGORIES

 • Cinc primers classificats absoluts femenins i masculins
 • Categoria (Primer/a classificat/da de cada categoria d'edat):
  • SUB 20 (Hasta 19 años)
  • SUB 30 (20-29 años)
  • SUB 40 (30-39 años)
  • SUB 50 (40-49 años)
  • SUB 60 (50-59 años)
  • MASTER (+60 años)